Materialegenskaper

Motorsykkel klær får den den hardeste og røffeste behandlingen som noen tekstiler og skinn klær kan bli utsatt for.

Dette krever sitt av de tekniske egenskapene, noe Held Biker Fashion har tatt på alvor !

Coolmax

Polyesterstoff som holder brukeren kjølig ved å kontrollere fuktighet og fukttransporterende fuktighet bort fra kroppen. Det er lett, pustende, myk å ta på, lettstelt og tørker raskt. Ofte brukt i hjelm og plagg foringer, samt i teknisk undertøy.

Cordura

Høy kvalitet polyamid stoff vevd av presisjon-cut DuPont hule fibre. Cordura ® er mer holdbar og slitesterk enn andre nylon og er spesielt egnet til tung bruk. Det har også en behagelig følelse og naturlig vevd utseende.

coolsystem Høy kvalitet polyamid stoff vevd av presisjon-cut DuPont hule fibre. Cordura ® er mer holdbar og slitesterk enn andre nylon og er spesielt egnet til tung bruk. Det har også en behagelig følelse og naturlig vevd utseende.

d3o

Patentert intelligent støtabsorberende materiale som er myk og smidig under generell slitasje, men vil umiddelbart bli solid på plutselig i en innvirkning. d3o ™ er konstruert med rente sensitive molekyler som flyter med deg når du flytter, men vil låse sammen på voldelig kontakt for å absorbere støt energi. Hele prosessen skjer umiddelbart og d3o beskyttere

Gore Tex

Den originale og beste vanntett, vindtett og pustende klima membran. Porene i dette lurer materialet er 20.000 ganger mindre enn et vannmolekyl, men 700 ganger større enn et vanndamp molekyl, kan så regn ikke komme inn, men svette kan komme ut. Membranen anvendes i Held klær i tre forskjellige programmer. Ytelse Shell er mest kostnadseffektive alternativet, hvor membranen påføres i 'Z-liner' (eget lag plassert mellom de indre og ytre skall av plagget) konstruksjon.

Overlast

Materialet som opprinnelig ble utviklet for å beskytte astronautene mot ekstreme svingninger i temperaturen. Millioner av mikrokapsler absorbere varmen som genereres gjennom anstrengelse eller økt ekstern temperatur for å holde deg kjølig, så den lagrede energien frigjøres når du trenger å varme opp.

TFL Cool System

Revolusjonerende behandling for sort skinn som hjelper det reflekterer solstråling på samme måte at hvit skinn ville holde overflaten opp til 20 ° C kjøligere og brukeren opp til 12 ° C kjøligere, uten upraktisk iført lyse farger. Den forbedrede UV motstand TFL Cool ™ skinn øker også plaggets levetid. TFL Cool ™ elementer skal kun behandles med gjennomsiktig Dubbin, som beskrevet i vedlikehold av klær.

SaS-Tec

Markedsledende protector merkevare. CE-godkjent, myk og komfortabel med ekstraordinære dempe verdier. I motsetning til de fleste beskyttere, er SAS-Tec elementer som ikke utviklet for å håndtere utelukkende med tunge konsekvenser. vel som å tilby utmerket beskyttelse i disse slags ulykker, SaS-Tec beskyttere sikrer at, selv i tilfelle av en lav kinetisk energi tyngre, blir de skadelige krefter fortsatt effektivt dempet.

Heros Tec

Polyesterstoff med lineære macromodules brukes i ulike programmer. Heros-Tec ® tilbyr god elastisitet og form beholde "minne", sammen med lav fuktighet absorpsjon og høy rivestyrke.

Kenguru skinn

Av de 48 arter av kenguru, mange beskyttet. Men ukontrollert reproduksjon av største rasen har resultert i massive over-befolkningen og culls er derfor utført under oppsyn av den australske regjeringen. Heldigvis for motoryclists, skjuler gjøre gode rytter utstyr. Kenguru skinn er langt mer slitesterk enn kuskinn av samme tykkelse. Dette er fordi, i motsetning til kyr, kenguruer bare svette gjennom halen sin, og derfor er det ingen porene i skinnet. Kangaroo plagg kan derfor være lettere og gi mer "føler". Special soling og tørking metoder betyr kenguru skinn er motstandsdyktig mot fukt, og så er mindre sannsynlighet for å miste sin form eller dårligere over tid.

0.8mm tykkelse            Slitestyrke               Rivemotstand

Okseskinn                    4215                       454

Sau                              5700                       539

Kengeru                       7590                       790

Skinn

Den tradisjonelle "go-to" materiale for motorsyklister. Mens ofte ikke så praktisk eller tilpasningsdyktig som tekstiler, lær fortsatt leder an i slitestyrke og med riktig pleie, er ekstremt holdbart. Lær plagg bør monteres så stramt som mulig for å holde fast beskyttere på plass. Med slitasje, lær klær 'pause i' og former seg etter kroppen.

Lockout

Revolusjonerende plagg nedleggelse teknologi fra GORE ™. Selvsmørende, tannløs konstruksjon åpner og lukker lett å levere 100% vanntett beskyttelse, motstå selv de mest utfordrende ekstreme vått vær. Streng laboratorietesting har vist at denne nye innovasjon beholder sin vanntetthet, selv etter mange tusen åpning og lukking sykluser. Field-testing har ytterligere bekreftet at denne nye, unike nyvinninger gjør motorsyklister til å nyte sine våte vær dager i fullstendig vanntett komfort.

Pittards ( Hairsheep )

Den hairsheep er en krysning mellom en sau og en geit bare funnet i fjellene i enkelte afrikanske land. Sin hud er myk og behagelig, som geiteskinn, men det har en mer tett - og derfor slitesterkt - struktur som er ideelt for hanske gjør. Pittards er den ledende produsent av høyverdig hairsheep skinn. Fuktighet vil føre normal lær å gå hardt, sprekke og krympe, lær Pittards Den medfølgende bilde viser to hansker som har blitt dynket i kjemikalier svette i 24 timer. Den Pittards WR100 hairsheep skjul hansken er fortsatt veldig myk i forhold til teppets hanske med samme tykkelse. Pluss det er også opp til 30% mer motstandsdyktig mot riving og slitasje.

Tricomposite

Blanding av tre materialer (glassfiber, karbon og kevlar) som brukes i hjelmen produksjon for å produsere spesielt lett, men støtsikker skjell.

Relaterte artikler

MC Klær Bergen er forhandler av det Tyske merket Held BikerFashion

25.02.2006
Les mer

Nesttun Trafikkskole driver med trafikkopplæring på Lett Motorsykkel klasse A1 -Mellom Tung Motorsykkel klasse A2 - og Tung Motorsykkel klasse A.

De siste årene har vi holdt førerutviklingskurs på Rudskogen en gang i året. 
Send oss en e-post: post@nesttun-trafikkskole.no  for mer info

25.02.2006
Les mer

Hvordan finne fram til rett størrelse, her får du en oversikt.

 

 

Bor du i Bergens området kan du kom innom vår butikk i Totlandsveien 2 ( se åpningstider, kontakt siden  ) her har vi flere størrelse til prøving.

25.02.2006
Les mer